dimecres, 25 d’abril del 2012

Recta final del projecte de 4t


Arribem a la recta final del projecte "Conte Cantat". El concert a Es Mercadal s'apropa i els alumnes ja han rebut la darrera feina: Preparar la interpretació de la cançó "Es Falconet".
Els alumnes de 4t han fet diferents feines per arribar a aquest punt:
  • Van crear una poesia de la rondalla "Es Brundell de pa"
  • Van inventar una melodia (Rock n' Roll) per la poesia "La Cabreta de les banyes de plata", que havien creat els alumnes del col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Ciutadella.
  • Van posar acompanyament a la melodia de "S'Home de l'albercoc", que havien fet a Margalida Florit de Ciutadella.
  • Ara toca interpretar la cançó amb acompanyaments "Es Falconet".
Ens centrem en la nostra feina actual. Es Falconet és una rondalla menorquina que va arribar al Mateu Fontirroig. Allà els alumnes de 6è A van crear una poesia, que més endavant van fer arribar als alumnes de 4t curs del Pintor Torrent (Ciutadella), que van crear una melodia per la poesia de Fontirroig. Una vegada fetes la lletra i la melodia, els alumnes de Margalida Florit van crear uns arranjaments per la melodia. Ara ens toca a nosaltres preparar la cançó amb acompanyament pel concert a la sala multifuncional d'Es Mercadal, que es farà dia 17 de maig.



Arranjaments creats a Margalida Florit



Melodia creada a Pintor Torrent

4 comentaris:

  1. hola soc na jennifer i aquesta canço es molt chula al principi i pensaba que era molt dificil pero ara es un poc mes facil

    ResponElimina
    Respostes
    1. es ve jennifer en principi pensavam tots que era molt dificil i vuliam du sa fulla al consert jaja paro ara si la estudiam la sabremmm ara es mes fasill a que sii jennifer

      Elimina
  2. Aquesta cançó es molt divertida!!Es veritat que aquesta cançó al principi semblava molt difícil,però ara ens la esteim estudiant molt a casa i a música.Estic segura de que ja ens sabrem la cançó per Dijous 17!!

    ResponElimina
  3. YA LAURA ARA ES MAS FACIL MILLOR DIT SUPER FACIL I JO JA ME LA SE.. QUE NERVIS DEMA CONCERT


    DEMNA CONCER T BEEE!!!!

    ResponElimina