dijous, 10 d’octubre del 2013

Projecte "Canta'm un conte!"


Què és el projecte "Canta'm un conte!"...?.
D'aquí a final de curs, tots els grups de primària de Sa Graduada treballaran amb una finalitat comuna: composar una cançó per a un conte infantil. El projecte es desenvoluparà en tres fases:
  1. Cada grup haurà de triar un conte infantil, que serà la base per a la creació d'una poesia en grup. Aquesta poesia haurà de tenir una estructura determinada, tenint en compte les característiques d'una cançó. Haurà de tenir una estrofa de temàtica general que es repetirà periòdicament (tornada).
  2. Una vegada tinguem la poesia, a música durem a terme un procés de composició musical pas a pas. Posarem ritme a la poesia i melodia al ritme. El mestre armonitzarà la melodia creada i, com a resultat final, cada grup enregistrarà la seva creació.
  3. Per acabar, cada grup exposarà la seva cançó, explicant el procés de creació de la mateixa i emprant els mitjans que creguin més apropiats.
D'aquesta manera, els alumnes viuran des de dins com és un procés de composició musical, però ho faran d'una manera tan descomposada i senzilla que els permetrà gaudir d'ell i entendré la importància de la música com a mitjà expressiu. Espero que us agradi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada