diumenge, 20 de maig del 2012

Concert del projecte Conte cantat

Dijous va ser el gran dia, després de tot un curs treballant rondalles va arribar l'esperat concert. Hi havia molts nervis però va sortir molt bé. Tots vam xalar molt ja que vam poder compartir un matí amb les altres escoles que també han participat del projecte. També vam poder veure el producte final de cada una de les tres rondalles que havien passat per l'escola, a més del Falconet. Vam posar lletra a Es brundell de Pa, vam fer la melodia de Sa cabreta de ses banyes de plata i vam fer els arrenjaments de s'home de s'aubercoc! Totes van quedar molt bé, ens fa ver molta il·lusió sentir-les en directe!
Aquí hi ha uns vídeos perquè vegeu tot el que vam fer. Enhorabona a tots els alumnes, mestres de música, tutors i al CEP que han fet possible aquest projecte entre centres. Esperam que l'any que ve poguem participar en un altre!

4 comentaris:

  1. Es mooolt divertit haver fet aquest projecte!!.Podrem fer un altre projecte musical??
    Alba i Paloma 4t

    ResponElimina
  2. Hola!
    Som na Carme, la mestra de música del CEIP Angel Ruiz i Pablo. Estic molt contenta que hagueu penjat aquests vídeos, ara mateix hi posaré un enllaç al meu blog (si m'ho permeteu).
    Ada i Paloma: a mi també em fa moltes ganes tornar a fer un altre projecte musical amb voltros.
    Que tingueu un bon fi de curs.
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carme! Clar que pots enllaçar els videos... faltaria més! La veritat és que aquest projecte ha estat molt positiu pels alumnes de 4t. Espero que tornem a fer més feines col·laboratives entre escoles. Fins aviat!

      Elimina
  3. Bons dies!
    desde el Premio Fundación Telefónica de Innovación Educativa queremos felicitarle por el trabajo que lleva a cabo en el blog y los recursos con los que cuentan los alumnos en él. Por ello, aprovechamos la ocasión para invitarle a participar con nosotros en la XIII Edición del Premio.
    http://www.educared.org/global/premiointernacional/inicio
    Saludos :)

    ResponElimina