dimecres, 12 de setembre del 2012

De part d'en Joan...

Benvolgudes famílies,
el curs 2012/13 comença pels vostres fills /es i em sap molt de greu no poder compartir aquests dies tan especials amb ells. Estic trist per no poder començar el curs, però també molt content de tenir una segona oportunitat de gaudir dia a dia amb els vostres tresors. El meu procès de recuperació és sorprenent... em trobo cada dia millor, però encara tenc molta feina de rehabilitació per davant. Els vostres fills i filles es mereixen un mestre de música al 100%, i us asseguro que faré tot el que pugui per tornar aviat amb voltros.

Una abraçada molt forta.
Joan

31 comentaris:

  1. Jo també tenc moltes ganes de que tornis ,Aila

    ResponElimina
  2. Hola Joan, quina alegria llegir-te!!!!! Ara el que importa es que te recuperis del tot i puguis estar bé de salut. Tenim moltes ganes de que tornis pero el primer es curar-te del tot. Besitos.

    Laura Pons Madrid (3erA)
    Pau Pons Madrid (P5)

    ResponElimina
  3. Hola Joan, jo també tenc moltes ganes de que tornis i de que et recuperes prest.Adeu

    ResponElimina
  4. Gràcies Noemí i Lucia, em veig cada vegada millor. Crec que podré tornar en uns mesos amb voltros... tenc moltes ganes de tornar a la normalitat! jejeje

    ResponElimina
  5. Hola Joan,
    Estic contenta que t'estiguis recuperant tan bé. Una forta abraçada.

    ResponElimina
  6. Esper que et recuperis prest, una abraçada!!!

    ResponElimina
  7. Hola juan esper que te recuperes rapit i me alegru que te estiguis recuperant molt rapit adeu "laura"

    ResponElimina
  8. hola joan ma alegro que te estiguis recuperant rapit tinc moltes ganas de veure't... una forta abraçada adeu i anims joannn.....

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots i totes... no sabeu les ganes de tornar a fer feina amb voltros que tinc! ;)

    ResponElimina
  10. Joan recuperet rapit que vulem fer balls i coses xulas amb tu. tenc moltes ganes de que tornis a l'escola ets el millor mestre de musica

    ResponElimina
  11. Hola Joan, no me conoces y tampoco se que te ha pasado, pero he dado con tu blog a través de la página de Espiral Edublogs y me ha encantado. Se nota que disfrutas haciendo tu trabajo y que tus alumnos también. Me ha encantado, entre muchas cosas, la construcción de instrumentos que habéis hecho (yo también soy profe de música de secundaria), espero que no te importe que te copie alguna de tus ideas.
    Suerte y ¡que te mejores de lo que sea que te ha pasado!
    Saludos desde Girona.

    ResponElimina
  12. Gràcies a tots! Vaig a poc a poc, però amb moltes ganes de tornar a l'escola... estic content que t'hagi agradat el blog Verónica. Pots copiar tot el que vulguis pels teus alumnes, els blogs estan per compartir, no?

    ResponElimina
  13. Quina passada poder veure't s'altre dia pel carrer. Mos vas donar un susto molt gros Joan! Ara paciència i veuràs com tot tornarà a estar com abans. El meu nebot ja em va dir que li agradava molt fer música amb tu, així que espero que tornis prest i li donis una alegria. Mos vem xulo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja i què fas tu per aquí Albert? Ets un xafarder... jeje perdona'm, però ara mateix no sé qui és el teu nebot. És de Sa Graduada o del Mestre Duran d'Alaior? Una abraçada "futbolera"

      Elimina
    2. Ell es d'Alo. Crec que amb tu va fer p4 o p5. Iker

      Elimina
  14. Juan espere q tornis ja lo que te vist tantes vegades ja per sa esplenada per andreadoria etc que ja no sera un sorpresa vorerte. Peró esperare fins q tornis fins mm fins mm fins que tornis jaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja gràcies Marc, jo també tenc moltes ganes de tornar amb voltros i continuar amb la meva feina a l'escola. Tal vegada ens tornem a veure, perquè jo necessit caminar molt per recuperar-me i en Sergio (el meu fill) també necessita jugar a s'explanada... ;) Una abraçada xulo!

      Elimina
  15. Hola Joan com va.Espero que et recuperis rapit. Jo ara estic malalt tenc un refredat molt molt gros i no vaig a classe. Records den Lucas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Alex! Jo estic bastant bé... cada dia un poquet millor. La setmana que ve m'operaran a Palma i podré tornar amb voltros pel segon trimestre. Recupera't ràpid del teu refredat i dona-li una abrçada molt forta a en Lucas i als papis, val?

      Elimina
  16. hola juan que te valli molt bé sa operacio esper que tornis prest adeu recuperet.

    ResponElimina
  17. Ale ido quant te recuperis estarem tota sa escola apunts per fer música i esper que ses clases de música seguesquin sent xules i divertides jeje, venga adeu.

    ResponElimina
  18. Són molt guapos els comentaris que heu anat fent fins ara.Jo també tenc molta il·lusió de que tornis.Tota s'escola t'he estarà esperant amb molta il·lusió de que tornis a fer música. Vindras tu, vindra n'Irene i vindra na Marta.
    Quina il·lusió de veure't,jo mai vaig a s'esplanada es per açó que encara no t'he vist.T'esperem 6èb!

    ResponElimina
  19. Las clases de musica no son lo mismo sin Joan. Vuelve pronto con nosotros te esperamos

    ResponElimina
  20. jaja Carla tens rao, i ademes ara que sananat na marta volem un bon profe!

    ResponElimina
  21. Hola joan! a magraden les classes de musica den joan, pero tambe amb na claudia. em après a tocar la flauta i prefereixo anar al geriatric i no a la residencia. Espero que et posis be joan!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé qui ets, però estic molt content que t'agradi també fer música amb na Claudia. Ella segur que s'està esforçant molt per aconseguir que estigueu a gust a les classes de música. Una abraçada!

      Elimina
  22. Hola Joan som na Lluna!! jo tambe tenc moltas ganes de que tornis amb tos com han dit els meus companys!! T'esperam amb mota il.lusio!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lluna! I dò ja queda poc! Tornaré amb voltros el proper dilluns dia 18 de març. Una abraçada ben forta!

      Elimina