divendres, 14 de març de 2014

Una setmana d'òpera pels alumnes de 1r i 2n cicle...

Dijous passat, els alumnes de 1r, 2n 3r i 4t curs van tenir l'oportunitat d'assistir a una obra d'òpera al Teatre Principal de Maó.
A música, vam aprofitar la sortida per treballar alguns aspectes relacionats amb aquest gènere musical tan desconegut pels fillets.


   Ària "La reina de la nit" de La Flauta Màgica   

"L'Òpera és com una obra de teatre, però que criden"... entre altres comentaris, demostrava que es tracta d'un concepte poc proper pels infants. A l'aula de música van poder escoltar fragmentes de òpera, van saber que es deien "Àries", van diferenciar els diferents tipus de veus humanes i les vam intentar diferenciar. Una feina essencial per intentar que els alumnes tinguessin una bona base a l'hora de enfrontar-se amb una obra operística, i que segur va fer que gaudessin molt més...


A més, els alumnes van tenir l'oportunitat de xerrar una estona sobre el Teatre Principal de Maó, el més antic d'Espanya en actiu. Segur que tots estaran content sabent que avui ha rebut la medalla d'or de les Belles Arts a nivell nacional.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada